Nieuws

PPN: een stem voor Pilates Studio’s op de Marketplace van Eversports.

PPN: een stem voor Pilates Studio’s op de Marketplace van Eversports.

Wie zijn onze klanten? Hoe verschillen we van sportscholen en sportcentra? En hoe overleven onze kleinschalige boutique-achtige studio's de mond-tot-mondreclame in de grotere sportmarkt?

Na een bijeenkomst met Eversports in november 2021, erkende Eversports zelf ook dat Pilates studio's een andere klantenkring hebben dan de gemiddelde sportschool of sportcentrum. Daarom zou de Pilates studio niet kunnen profiteren van de voordelen van hun Marketplace.

Eversports stelde daarom voor om een pilot te draaien voor abonnees van de PPN nieuwsbrief, waarbij zowel de klant als Eversports het succes van de Marketplace kunnen meten. De pilot is gebaseerd op het feit dat Pilates studio's in het algemeen meer baat hebben bij vaste klanten / 'boekers' dan klanten die onregelmatig boeken.

Die pilot loopt nu van januari - maart 2022 en heeft onlangs na onze nieuwsbrief van februari 2022, nog een deelnemer erbij gekregen.

Partner-studio's van de PPN blijven zichtbaar op de Eversports Marketplace totdat de pilot wordt stopgezet en er andere afspraken zijn gemaakt.

Neem voor meer informatie contact op met: info@pilatesprofessionalsnetherlands.nl