5.png
PPN bouwt bruggen in de Pilates-gemeenschap om positieve verandering te creëren & elkaar te inspireren.

Missie

PPN streeft naar een standvastige toewijding aan het verantwoord beoefenen en onderwijzen van Pilates in Nederland. Onze missie is duidelijk: het handhaven van hoge kwaliteit terwijl we bruggen bouwen binnen onze gemeenschap om verandering te bevorderen & elkaar te inspireren!

Zo omarmen we alle geaccrediteerde Pilates opleidingen en koesteren we een gemeenschap die gebaseerd is op samenwerking en wederzijds respect. PPN dient als een trouwe symbool van jouw toewijding aan het vak, terwijl we er samen naar streven om de normen van ons beroep naar een hoger niveau te tillen en te waarborgen.

Innovatie

De Pilates methode, gebaseerd op de ruim 600 oefeningen van Joseph Pilates, kent vandaag de dag talrijke ontwikkelingen en een groeiende markt voor Pilates-apparatuur. We houden onze leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bieden een professioneel platform in Nederland om de opleidingsnormen te optimaliseren en de toegankelijkheid van Pilates te vergroten door middel van open dialoog en samenwerking.
Lidmaatschap

Het PPN-lidmaatschap is jouw alles-in-één toolkit voor succes als Pilates Professional. Krijg toegang tot technische hulpmiddelen en deskundige begeleiding die essentieel zijn voor jouw succes. Kom in contact met een bloeiende gemeenschap van kwaliteitsgedreven professionals in Nederland, die groei stimuleert door middel van voortdurende educatie, openbare rondetafelgesprekken, podcasts, jaarlijkse conventies en exclusieve aanbiedingen voor apparatuur.