Kom 12 november naar Amsterdam voor een dagje PPN Events!


meetingbanner.jpg
Kellybanner.jpg
Chairbanner.jpg

PPN Conventie

Doe mee met de eerste jaarlijkse PPN Ledenvergadering!

From the ground UP

Een dag vol met inspirerende workshops met onze speciale gast Kelly Kane.

Pilates Chair pre-sale

De gelegenheid om een Pilates Chair te kopen met extra korting en zonder bezorgkosten"Pilates is complete coordination of body, mind and spirit" — Joseph Pilates


Missie

De PPN levert een bijdrage aan de kwaliteit en kennis van de Pilates beroepsgroep in Nederland. We omarmen alle geaccrediteerde Pilates opleidingen, benaderingen en stijlen in een open sfeer.

De PPN behartigt daarnaast de wettelijke belangen van haar leden en zal haar invloed gebruiken door actief bruggen te bouwen tussen de Pilates-gemeenschap en de laatste ontwikkelingen op het gebied van aanverwante (wetenschappelijk onderbouwde) vakgebieden  en therapieën.

Innovatie

De originele Pilates methode omvat ongeveer 600 oefeningen voor mat en apparatuur. Vandaag de dag zijn er ontelbare modificaties van deze originele oefeningen evenals een snel groeiende sector voor Pilates apparatuur.

Als PPN zien we het als onze taak de PPN leden te informeren over de laatste ontwikkelingen en in NL een  professioneel platform te bieden aan deze gekwalificeerde beroepsgroep. We slaan samen de handen ineen om het niveau van de docenten te optimaliseren en zoveel mogelijk mensen te bereiken in een open dialoog met het werkveld.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van PPN geeft je toegang tot technische bronnen, training, netwerkmogelijkheden en deskundige begeleiding - alles wat Pilates-professionals nodig hebben om succesvol te zijn.

Word lid...