Bestuur

Maak kennis met het bestuurheadshot-jolanda.jpg

Jolanda Hoefnagel

voorzitter


Jolanda Hoefnagel

EIGENAAR VAN K'DANS, STUDIO 'IN BEWEGING' DEN HAAG.

Jolanda is docente Lichamelijke Opvoeding met een achtergrond in biomechanica en anatomie.Ze gebruikt de principes van de STOTT PILATES © Methode om mensen van elk niveau te leren zo efficiënt, vrij en functioneel mogelijk te bewegen. Jolanda is mentor voor de STOTT PILATES® gemeenschap in Nederland. Ze is eveneens TOTAL BARRE Instructor Trainer, gecertificeerd in Fascial Movement, Movnat® en MELT.


headshot-Amy.jpg

Amy Cox

vicevoorzitter


OPRICHTER VAN THE MOVEMENT PRACTICE / DIRECTEUR VAN BASI PILATES ACADEMY AMSTERDAM

Oorspronkelijk begon Amy, een danseres en choreograaf, in 1994 Pilates te onderwijzen onder Cori Doetzer (wiens leraren Kathy Grant en Romana Kryzanowska). Amy is gecertificeerd in de BASI Pilates-methode (2015) en heeft de mentor en masterprogramma’s van Rael Isakowitz voltooid (2018). Zij is de licentiehouder van BASI Pilates Benelux en werkt als Pilates docent en Structural Bodyworker.


headshot-anna.jpg

Anna E. Mora Carrillo de Albornoz

vicevoorzitter 


EIGENAAR STUDIO ANNA MORA, AMSTERDAM

Anna Mora, van Mexicaanse afkomst, danste in verschillende dansgezelschappen in heel Europa, waaronder "Het Nationale Ballet" in Amsterdam. In 1998 vond ze haar tweede passie, de Pilates methode. Ze is niet alleen volledig gecertificeerd door Polestar Pilates, maar is sinds 2004 ook Gyrokinesis®-trainer. Haar motto 'The Joy of Moving' is haar inspiratie om sinds 2004 haar studenten te trainen in Studio AnnaMora in Amsterdam


headshot-patricia-velasquez.jpeg

Patricia Velasquez

penningmeester


Penningmeester PPN en gecertificeerd STOTT PILATES®, Barre Concept® en Pilates Fascia docent. Mexicaanse van origine en woonachtig in Nederland.  Naast haar achtergrond, opleiding en betrokkenheid, is Patricia nu ook als penningmeester verbonden aan de PPN.
photo_Lorena.jpg

Lorena Zevedei

secretaris


Lorena is Programma manager Executive Education aan de Universiteit van Amsterdam en heeft de BASI Pilates Comprehensive training gevolgd in 2018. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenie en woont sinds 2006 in Nederland.
Oprichtings leden
headshot-stephanny.jpg

Stephanny Turton Kat

Als voormalig vicevoorzitter betrokken bij de oprichting van de PPN.


EIGENAAR VAN STUDIO ART OF MOVEMENT, HILVERSUM

Sinds 2004 opgeleid als danseres bij Fontys in Tilburg. Stephanny was werkzaam als danseres en dansdocent, en daarna heeft zij zich verder ontwikkeld als Pilates docente. Haar Pilates opleiding kreeg zij van Marjorie Oron in Den Haag en internationaal van Romana Kryzanowska in New York. Therapeutische aanvullingen op de Pilates-kennis werden gedaan door Marie José Blom in zowel Californië als Nederland. Stephanny heeft een trainingscentrum waar zij lessen geeft in de Pilatesopleidings-lijn van Marie José Blom.


headshot-suus.jpg

Suus Wilms

Als voormalig voorzitter betrokken bij de oprichting van de PPN.


EIGENAAR VAN PILATES UNITED STUDIO TE VENRAY

Suus Wilms: internationaal opgeleid aan het Pilates Institute London, Polestar Pilates, en Balanced Body USA. Internationaal Pilates opleider en gastlocatie exclusief in Nederland voor Balanced Body USA. In 2016 is Suus toegevoegd aan het Master mentor programma van Kathy Corey en sindsdien is zij gecertificeerd docent van de Kathy Corey Pilates Teacher Training. (KCP).


headshot-annelies.jpg

Annelies Mansoor

Als voormalig secretaris betrokken bij de oprichting van de PPN.


Freelance tekstschrijver en secretaris van de PPN. Verbonden aan Pilates United als freelance office manager/tekstschrijver sinds 2002. Naast ander freelance werk is Annelies sinds de oprichting in 2021 werkzaam voor de PPN.