Bestuur

Maak kennis met het bestuurheadshot-anna-mora.jpg

Anna E. Mora Carrillo de Albornoz

voorzitter 


EIGENAAR STUDIO ANNA MORA, AMSTERDAM

Anna Mora, van Mexicaanse afkomst, danste in verschillende dansgezelschappen in heel Europa, waaronder "Het Nationale Ballet" in Amsterdam. In 1998 vond ze haar tweede passie, de Pilates methode. Ze is niet alleen volledig gecertificeerd door Polestar Pilates, maar is sinds 2004 ook Gyrokinesis®-trainer. Haar motto 'The Joy of Moving' is haar inspiratie om sinds 2004 haar studenten te trainen in Studio AnnaMora in Amsterdam


headshot-amy-cox.jpg

Amy Cox

vicevoorzitter


OPRICHTER VAN THE MOVEMENT PRACTICE / DIRECTEUR VAN BASI PILATES ACADEMY AMSTERDAM

Oorspronkelijk begon Amy, een danseres en choreograaf, in 1994 Pilates te onderwijzen onder Cori Doetzer (wiens leraren Kathy Grant en Romana Kryzanowska). Amy is gecertificeerd in de BASI Pilates-methode (2015) en heeft de mentor en masterprogramma’s van Rael Isakowitz voltooid (2018). Zij is de licentiehouder van BASI Pilates Benelux en werkt als Pilates docent en Structural Bodyworker.


Screen_Shot_2024-05-06_at_22.19.37.png

Cheryl Franks

besturrslid


OPRICHTER VAN PURE PILATES, AMSTERDAM.

Cheryl is een voormalig professioneel danseres en oprichter van Pure Pilates Amsterdam. Ze is een Power Pilates®-gecertificeerde instructeur die 7 jaar met mastertrainers in New York heeft gewerkt voordat ze deze studio in 2009 opende. Naast lesgeven leidt ze een mentorprogramma om haar klassieke Pilates-expertise door te geven aan een nieuwe generatie instructeurs .


Screen_Shot_2024-05-06_at_22.12.04.png

Patricia Velasquez

penningmeester


Penningmeester PPN en gecertificeerd STOTT PILATES®, Barre Concept® en Pilates Fascia docent. Mexicaanse van origine en woonachtig in Nederland.  Naast haar achtergrond, opleiding en betrokkenheid, is Patricia nu ook als penningmeester verbonden aan de PPN.
photo_Lorena1.jpg

Lorena Zevedei

secretaris


Lorena is Programma manager Executive Education aan de Universiteit van Amsterdam en heeft de BASI Pilates Comprehensive training gevolgd in 2018. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenie en woont sinds 2006 in Nederland.
Adviesraadheadshot-jolanda-hoefnagel.jpg

Jolanda Hoefnagel

adviseur


EIGENAAR VAN K'DANS, STUDIO 'IN BEWEGING' DEN HAAG.

Jolanda is docente Lichamelijke Opvoeding met een achtergrond in biomechanica en anatomie.Ze gebruikt de principes van de STOTT PILATES © Methode om mensen van elk niveau te leren zo efficiënt, vrij en functioneel mogelijk te bewegen. Jolanda is mentor voor de STOTT PILATES® gemeenschap in Nederland. Ze is eveneens TOTAL BARRE Instructor Trainer, gecertificeerd in Fascial Movement, Movnat® en MELT.